Tietoa meistä

Rintapumppu.fi on Medi10 Oy:n imetystuotteiden kauppapaikka, jossa noudatetaan kuluttajasuojalain mukaisia nettimyynnin säädöksiä. Mikäli tilaaja on muu kuin luonnollinen henkilö (esim. yritys tai yhteisö), noudatetaan kaupankäynnissä kauppalakia.

Medi10 Oy:n henkilökunnalla on vuosien kokemus hoitotarvikkeista ja apuvälineistä. Asiantuntemuksemme perustuu sekä tuotetuntemukseen että alan koulutukseen. 

Tuotevalikoimamme on laaja ja kattava. Etsimme jatkuvasti uusia innovaatioita ja perehdymme uusiin tuotteisiin huolella. Siten pyrimme takaamaan asiakkaillemme parhaan laadun ja tutkitusti turvalliset, EU-lainsäädännön vaatimukset täyttävät CE-standardoidut tuotteet. 

Rintapumppu.fi-verkkokaupan myynnissä olevaan valikoimaan pääset Tuotteet-välilehden kautta. Kunkin tuotteen mahdolliset vaihtoehdot löytyvät tuoteryhmän alta. Tuotekuvauksessa pyrimme antamaan mahdollisimman selkeän kuvan myytävästä tuotteesta, mutta jos jokin asia tuntuu kaipaavan lisäselvitystä, asiakaspalvelumme auttaa mielellään.

Saat meihin yhteyden sähköpostitse osoitteessa tilaukset@medi10.fi ja puhelimitse arkisin klo 10-15 numerosta 044 5681115.

Medi10 Oy - Kuokkalantie 5 A, 01900 Nurmijärvi