Maksutavat ja toimituskulut

Ostokset voi maksaa verkkomaksuna tilauksen yhteydessä tai osamaksuna/laskulla. Valittavanasi ovat kaikki yleisimmät pankit ja luottokortit sekä Collectorin laskutus-/osamaksupalvelu ja Nordean Nettiluotto.Toimituskulu määräytyy tilattavien tuotteiden loppuhinnan perusteella. Vaihtoehtoisesti voit myös valita poikkeavan toimitustavan, josta tulee sopia erikseen ja etukäteen esim. sähköpostitse tai puhelimitse ennen tilausta.

Postipaketti ja SmartPost-pakettiautomaatti: tilauksen enimmäishinta 20 € - toimituskulu 8 €, enimmäishinta 50 € - toimituskulu 10 €, ylittävät hinnat - toimituskulu 12 €. Huomioithan, että Smartposti ei sovellu suurten tai pitkien tavaroiden lähettämiseen.

Ovelle-paketti: kiinteä toimitushinta 15,75 €. Ovelle-paketti kuljetetaan vastaanottajan kotiovelle pääsääntöisesti tilauksen käsittelyä seuraavana arkipäivänä klo 14 mennessä. Posti ei soita toimitusajankohdasta erikseen. Jos ketään ei ole kotona, pakettia ei jätetä oven ulkopuolelle, vaan vastaanottajalle jätetään yhteydenottopyyntö. Ovelle-paketti Joustavasti-lisäpalvelulla: kiinteä toimitushinta 18,50 €. Joustavasti-lisäpalvelussa posti soittaa vastaanottajalle etukäteen, jolloin yhdessä sovitaan parhaiten sopiva toimitusajankohta.

Toimituskulu lisätään tilauksen loppusummaan. Toimituskulun peruste näkyy ostoskorissa ennen maksun suoritusta.

Kun käytössäsi on oman pankkisi antamat käyttäjätunnukset ja olet maksamassa nettiostoksiasi, siirryt kauppapaikkamme sivuilta hetkeksi omaan pankkiisi ja maksat valitsemasi tuotteet suoraan omalta tililtäsi. Maksutapahtuman näet omista tilitiedoistasi.

Jos haluat palauttaa tuotteen 14 päivän tutustumisajan jälkeen, palautamme maksun viipymättä. Maksetun summan palautus käy nopeimmin ja helpoimmin, kun ilmoitat tuotepalautuksen yhteydessä tilinumerosi.

HUOM! Mikäli tilaaja on muu kuin luonnollinen henkilö (esim. yritys tai yhteisö), noudatetaan kaupankäynnissä kauppalakia.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Laskutus- ja osamaksupalvelun toteuttaa Collector

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 2000 €:n saakka.

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.
Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)
Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.
Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-la...
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreement...
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreement...

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.