Rintapumpun vuokraus

HUOM! MUISTATHAN TILATA PULLOSARJAN ERIKSEEN!

Vuokraa sairaalatasoinen Ameda-rintapumppu imetyksen tueksi kotikäyttöön!

Ameda Elite on kätilöiden, imetysasiantuntijoiden ja äitien suosittelema sähkökäyttöinen, hiljainen rintapumppu. Laadukas ja kestävä Elite mahdollistaa kummankin rinnan yhtäaikaisen pumppaamisen. Kaksoispumppaus puolittaa pumppaamisen käytetyn ajan, edesauttaa maidon herumista ja ehkäisee maidon hukkavuodon. Erillinen säätö imuteholle ja -rytmille mahdollistaa vauvan oman imurytmin täydellisen jäljittelyn.
Rintapumpusta on apua myös rintatulehduksen (mastiitti) ehkäisyssä ja hoidossa: Pumppaamalla säännöllisesti ja riittävän usein rintojen tyhjennys tapahtuu tehokkaasti, eivätkä maitotiehyet pääse tukkeutumaan.

HALUAISITKO LUNASTAA SAIRAALATASOISEN AMEDA ELITE-VUOKRAPUMPUN OMAKSESI vuokra-ajan jälkeen tai sen aikana? Nyt se onnistuu! Hinta määräytyy kyseisen pumpun käyttöiän mukaan. Myös käyttämäsi vuokra-aika huomioidaan. Myynnissä myös takuukunnostettuja sekä uusia Ameda Elite-rintapumppuja. Kysy lisää asiakaspalvelustamme puh. 044 5681115 (klo 10-15 arkisin) tai s-postitse tilaukset@medi10.fiEI ENÄÄ NÄNNIHÄMMENNYSTÄ - tutustu Iltetin Bioteet -tuotteisiin

Imetys on luonnollisin tapa ruokkia vauvaa. Se tukee vauvan kasvua eikä aiheuta hengitys- tai nielemisongelmia, joita tuttiruokinnassa voi ilmetä. Runsaalla ja pitkäaikaisella ns. perinteisen tutin käytöllä on tutkitusti yhteys hampaiden asentovirheisiin (Labbock & Hendershot, 1987).

BIOTEET®-pullotutit on kehitetty yhdessä hammaslääkärien kanssa ja erityishuomio on kiinnitetty tutin oikeaan muotoon. Pinnat ja paksuudet on suunniteltu vauvan suun anatomian mukaan siten, että vauvan imemisliikkeet ovat samat kuin äidin rinnalla. Tämä vähentää suulaen virheellistä muotoutumista ja
edistää hampaiden kasvamista oikein. Hengittämis- ja nielemisrytmi on otettu huomioon ja siten
vältetään väärien reittien ja korvatulehduksen riskiä.

Ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta Bioteet-pullotutti ei aiheuta nännihämmennystä, vaan vauvalla säilyy tuntuma siihen, miten rintaa imetään. (Huom! Perinteisestä tuttiruokinnasta Bioteet-tuttiin siirtyvällä vauvalla voi alussa esiintyä nännihämmennyksen oireita. Syy on sama kuin jos vauva siirtyisi perinteisestä tutista rintaruokintaan, ts. hän ei heti osaa imeä oikealla tavalla. Tämä korjaantuu yleensä nopeasti.)

Bioteet kuuluu ranskalaiseen Iltet-tuoteperheeseen, jossa turvallisuus, ekologisuus ja oikeat käyttöominaisuudet ovat tuotekehityksen perustana. Valikoimista löydät tuttipullojen lisäksi mm. hampaiden puhkeamiskipua ja ärsytystä helpottavat sormihammasharjat, anatomiset ja kaatonokalliset maidonkerääjät sekä rinnan muotoa jäljittelevät Bioteet-huvitutit, jotka tukevat vauvan suun ja hampaiden oikeanlaista kehitystä.

Rintapumpusta imettämiseen, anatomiset tuttipullot

Rintapumpusta imettämiseen, anatomiset tuttipullot
EI ENÄÄ NÄNNIHÄMMENNYSTÄ - tutustu Iltetin Bioteet -tuotteisiin

Nännihämmennys kuvaa vauvan reaktiota siirryttäessä tuttipullosta..

Imusuppilot kaikenkokoisille rinnoille Ameda-pullosarjoihin

Imusuppilot kaikenkokoisille rinnoille Ameda-pullosarjoihin
Oikean kokoinen imusuppilo takaa onnistuneen imetyksen. Standardimallit eivät sovi äideille, joilla on isokokoiset rinnanpäät..
Tuotteita yhteensä 9 kpl

Ameda Eliten vuokraus

ameda_elite.jpg&width=140&height=250
HUOM! Haluaisitko lunastaa Ameda Elite-vuokrapumpun omaksesi vuokra-ajan jälkeen tai sen aikana? Nyt se onnistuu! Hinta määräytyy..
Hinta: 133.00 €

ERILLISTILAUKSESTA uusi Ameda Elite sairaalatasoinen rintapumppu

ameda_elite.jpg&width=140&height=250
Erillistilauksesta esim. ammattikäyttöön sairaalatasoinen Ameda Elite-rintapumppu TARJOUSHINTAAN 960 € (ilman alv 774..
Hinta: 1 640.80 €

Hygieni-maitopullo tuttiaukollisella kannella 120 ml, 4 kpl

0f998918-d94a-437b-acd1-c5dfbf54da9b.jpg._CB300596403_.jpg&width=140&height=250
Ameda Hygieni-maitopullot tuttiaukollisella kannella ovat yhteensopivia kaikkien standardituttien kanssa. 
Läpinäkyvän maitopullon..
Hinta: 13.92 €

Ameda Hygieni-tuplapullosarja tuttiaukollla

HygieniDbl.jpg&width=140&height=250
Ameda Hygieni-pullosarja sopii kaikkiin Amedan rintapumppuihin. Sen suurin ero Eco-pullosarjaan verrattuna on se, että siinä..
Hinta: 55.44 €

Ameda Eco Steriili hetivalmis pullosarja

17105i17505i_no_insert.jpg&width=140&height=250
Ameda rintapumppuihin voi kytkeä kaksi pullosarjaa, jolloin maitoa voi pumpata molemmilta rinnoilta samaan aikaan.
Silloin..
Hinta: 17.70 €

Ameda Hygieni yhden pullon sarja tuttiaukollla

hygienekit.jpg&width=140&height=250
Ameda Hygieni-pullosarja sopii kaikkiin Amedan rintapumppuihin. Sen suurin ero Eco-pullosarjaan verrattuna on se, että siinä..
Hinta: 34.68 €41.20 €

Sormihammasharja, 3 kpl

Finger_toothbrushes_x3.png&width=140&height=250
Hellävaraisesti vauvan ikeniä hierova ILTET®-sormihammasharja lievittää kipua ja ärsytystä ensimmäisten hampaiden puhjetessa..
Hinta: 7.40 €

Iltet® pehmeä maidonkerääjä, 2 kpl

Breast_shells_x2.png&width=140&height=250
ILTET®-maidonkerääjä kerää talteen maidon, joka imetyksen aikana tai vain yhtä rintaa pumpatessa valuisi muutoin hukkaan..
Hinta: 9.50 €

Loppulasku paperisena sähköpostin sijasta

laskuicon.jpg&width=140&height=250
Normaalisti vuokrauksen loppulasku lähetetään asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen pdf-liitteenä. Loppulasku voi olla..
Hinta: 1.90 €