« Takaisin

Mamivac-rintakumiRinnanpään muotoa mukailevat Mamivac-rintakumit on valmistettu ohuesta, ihoystävällisestä silikonista. Ne suojaavat kipeytyneitä nännejä imetyksen aikana estämällä suoran kosketuksen. Rintakumin yläosa on jätetty  avonaiseksi, jotta vauva voi sekä tuntea äidin ihon että tuoksun.

Koska rinnanpäät ovat erilaisia, Mamivac-rintakumit tarjoavat yksillöllistä muotoilua ja riittävästi kokovaihtoehtoja onnistuneen lopputuloksen takaamiseksi. Valittavanasi on kaksi vaihtoehtoa: perinteinen kartio (conical) ja pyöreä (cherry) - kts. kuva. Pyörepäinen rintakumi sopii erityisesti silloin, kun vauvalla on vaikeuksia imuotteessa.

Kartiomaisia rintakumeja on kolmea eri kokoa (S-L) ja pyöreitä kaksi (S ja M). Tarkemmat millimetrikoot näet tuotevaihtoehdoissa.

Mamivac-rintakumit kestävät steriloinnin ja keittämisen. Ne on pakattu kätevään muovikoteloon, jonka ansiosta säilytys ja kuljettaminen on vaivatonta.

Muistathan, että rintakumi on tarkoitettu vain väliaikaiseen käyttöön.

Rintakumi on hygieniatuote, jota ei voi palauttaa koska kotona käynyttä tuotetta ei voi enää myydä riippumatta tuotteen kunnosta.

 

Hinta:10.15 €

Vaihtoehdot

Tuote
Kartio S-koko 18 mm
Kartio M-koko 20 mm
Kartio L-koko 28 mm
Pyöreä S-koko 18 mm
Pyöreä M-koko 22 mm