« Takaisin

Ameda Lactaline Purely Yours sähköpumppu

Lactaline on erittäin helppokäyttöinen ja täydellisesti imetyksen eri vaiheiden mukaan säätyvä sähkötoiminen pumppu, joka mahdollistaa molempien rintojen yhtäaikaisen pumppaamisen. Se on sairaaloiden synnytysosastoilla käytettävän Ameda Eliten "pikkusisko", joka tarjoaa ammattilaistason ominaisuudet kotikäyttöön.

Laadukas sähköpumppu henkilökohtaiseen käyttöön. Ameda Lactaline Personal on kaksoisrintapumppu, joka mahdollistaa molempien rintojen samanaikaisen pumppaamisen. Kaksoispumppaus puolittaa pumppaamiseen käytetyn ajan ja edistää maidontuloa. Kaksoispumppaamalla varmistat myös kaiken maidon talteenoton, eikä yksikään pisara valu hukkaan. Ameda Lactalinessa on erillinen, portaaton säätö sekä imuteholle että -rytmille. Tämä mahdollistaa vauvan luonnollisen imurytmin täydellisen jäljittelyn.

Rintapumpusta on apua myös rintatulehduksen (mastiitti) ehkäisyssä ja hoidossa: Pumppaamalla säännöllisesti ja riittävän usein rintojen tyhjennys tapahtuu tehokkaasti, eivätkä maitotiehyet pääse tukkeutumaan.

Amedan pullosarjan patentoitu silikonikalvotekniikka suojelee maitoa viruksilta ja bakteereilta sekä pitää pumpun puhtaana. Silikonikalvotekniikan ansiosta pumpun imu ei ole herkkä ilmavuodoille ja tuplapulloissa säilyy imu myös silloin, kun toinen pullo ei ole käytössä - kuten vaikka puhelimeen vastattaessa.

Silikoninen kalvo toimii virusbarrieerina, joka eristää maidon pumpusta ja letkuista. Pumpussa ja letkuissa oleva ilma ei ole tekemisissä maidon kanssa. Sen seurauksena maito on aina puhdasta. Myöskin  pumppu ja letkusto pysyy puhtaana eikä niihin tiivisty kosteutta, joka voisi aiheuttaa kasvustoa. 

Pumppu ja tarvikkeet on helppo puhdistaa ja pitää puhtaana. Lactaline Personalin pinta on erittäin sileä puhdistuksen helpottamiseksi.

Ameda Lactaline Personal on helppokäyttöinen, kevyt ja kätevä kuljettaa mukana. Sitä voi käyttää verkkovirralla, paristolla tai lisävarusteena saatavan autopistokkeen avulla.

Myyntipakkaus sisältää Ameda Lactaline Personal kaksoisrintapumpun, verkkovirtasovittimen, suomenkielisen käyttöoppaan ja täydellisen tuplapullosarjan molempien rintojen yhtäaikaista pumppaamista varten.

Takuu: Ameda Lactaline Personal-rintapumpun takuuaika on yksi (1) vuosi ostopäivästä.

Käyttöohje

Varastossa
Hinta:245.90 €