« Takaisin

Ameda Purely Yours Una sähköpumppu

Sähkötoimisten Ameda-rintapumppujen perheen uusin jäsen Una on erittäin helppokäyttöinen ja täydellisesti imetyksen eri vaiheiden mukaan säätyvä sähkötoiminen pumppu. Se eroaa Ameda Lactaline-pumpusta siten, että siinä on teline vain yhdelle pullosarjalle. Una on läheistä sukua sairaaloiden synnytysosastoilla käytettävälle Ameda Elite-pumpulle, joka tarjoaa ammattilaistason ominaisuudet kotikäyttöön.

Laadukas sähköpumppu henkilökohtaiseen käyttöön. Ameda Purely Yours Unassa on erillinen, portaaton säätö sekä imuteholle että -rytmille. Tämä mahdollistaa vauvan luonnollisen imurytmin täydellisen jäljittelyn.

Rintapumpusta on apua myös rintatulehduksen (mastiitti) ehkäisyssä ja hoidossa: Pumppaamalla säännöllisesti ja riittävän usein rintojen tyhjennys tapahtuu tehokkaasti, eivätkä maitotiehyet pääse tukkeutumaan.

Amedan pullosarjojen patentoitu silikonikalvotekniikka suojelee maitoa viruksilta ja bakteereilta sekä pitää pumpun puhtaana. Silikonikalvotekniikan ansiosta pumpun imu ei myöskään ole herkkä ilmavuodoille. 

Pumppu ja tarvikkeet on helppo puhdistaa ja pitää puhtaana. Purely Yours Unan pinta on erittäin sileä puhdistuksen helpottamiseksi.

Una on helppokäyttöinen, kevyt ja kätevä kuljettaa mukana. Sitä voi käyttää verkkovirralla, paristolla tai lisävarusteena saatavan autopistokkeen avulla.

Myyntipakkaus sisältää sähkötoimisen Ameda Purely Yours Una-rintapumpun, verkkovirtalaitteen, suomenkielisen käyttöoppaan ja täydellisen yhden pullon sarjan pumppaamista varten. Ameda Purely Yours-rintapumppua voi käyttää kahden rinnan yhtäaikaiseen pumppaamiseen, jos ostaa lisäksi toisen pullosarjan.

Takuu: Ameda Purely Yours Una-rintapumpun takuuaika on yksi (1) vuosi ostopäivästä.

Varastossa
Hinta:150.30 €