« Takaisin

Bioteet® pullotutitBIOTEET®-pullotutit on kehitetty yhdessä hammaslääkärien kanssa ja erityishuomio on kiinnitetty tutin oikeaan muotoon. Pinnat ja paksuudet on suunniteltu vauvan suun anatomian mukaan siten, että vauvan imemisliikkeet ovat samat kuin äidin rinnalla. Tämä vähentää suulaen virheellistä muotoutumista ja edistää hampaiden kasvamista oikein.

Hengittämis- ja nielemisrytmi on otettu huomioon ja siten vältetään väärien reittien ja korvatulehduksen riskiä. Maidontulo vastaa oikeaa imetystapahtumaa, eikä maito tule vauvan suuhun liian isoina annoksina. Oikealla nopeudella ja rytmillä tuleva maito noudattaa vauvan nielemisrytmiä eikä vatsaan tule ilmaa ja yksi koliikkiin vaikuttavista tekijöistä poistuu. 

Ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta Bioteet-pullotutti ei aiheuta nännihämmennystä, vaan vauvalla säilyy tuntuma siihen, miten rintaa imetään. (Huom! Perinteisestä tuttiruokinnasta Bioteet-tuttiin siirtyvällä vauvalla voi alussa esiintyä nännihämmennyksen oireita. Syy on sama kuin jos vauva siirtyisi perinteisestä tutista rintaruokintaan, ts. hän ei heti osaa imeä oikealla tavalla. Tämä korjaantuu yleensä nopeasti.)

Katso video Bioteet-pullotutin ominaisuuksista tästä (klik).

Maitovirtaus: Bioteet-pullotutti vs. perinteinen pullotutti, katso video tästä (klik).

Imetys on luonnollisin tapa ruokkia vauvaa. Se tukee vauvan kasvua eikä aiheuta hengitys- tai nielemisongelmia, joita tuttiruokinnassa voi ilmetä. Runsaalla ja pitkäaikaisella ns. perinteisen tutin käytöllä on tutkitusti yhteys hampaiden asentovirheisiin (Labbock & Hendershot, 1987).

Anatominen Bioteet-pullotutti on valmistettu lääketieteen käyttöön soveltuvasta silikonista. Se on hygieeninen, kestävä, allergisoimaton, hajuton ja mauton.

Pakkauskoko: 2 samankokoista pullotuttia

HUOM! Bioteet-pullotutit ovat yhteensopivia vain Bioteet-pullojen kanssa.

Valmistaja: Iltet

Valmistusmaa: Ranska

Iltet on ekologisesti valveutunut yritys, jolle ympäristöarvot ovat erityisen tärkeitä.

Hinta:7.40 €

Vaihtoehdot

Tuote
Bioteet®pullotutti #1
Bioteet®pullotutti #2
Bioteet®pullotutti #3

Lisätiedot

Bioteet®pullotutti #1: Rintamaito, vesi ja muut vastaavat nesteet
Bioteet®pullotutti #2: Sakeutettu äidinmaitokorvike, velli
Bioteet®pullotutti #3: Sakeutettu äidinmaitokorvike, velli, ohut puuro